Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: در روز‌های اخیر با بروز قطعی‌های متعدد برق در نقاط کشور، بار دیگر موضوع فعالیت مجاز و غیرمجاز تولید کنندگان رمز ارز به تیتر خبر‌ها تبدیل شده است.

در این راستا روز گذشته محدحسن متولی زاده، مدیرعامل توانیراز توقف دو هفته‌ای فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز در کشور به درخواست این شرکت و همینطور برخورد با تولید کنندگان غیرمجاز رمزارز خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول همچنین در سخنان خود، از همکاری یک مزرعه بزرگ تولیدکننده رمزارز در جنوب کشور که با مجوز قانونی درحال فعالیت بود به منظور توقف فعالیت خبر داد.

اخیراً‌در فضای مجازی قبضی منتسب به فعالیت این مزرعه مجاز تولید رمز ارز منتشر شده که پس از رسانه‌ای شدن این قبض و مبلغ قابل توجه ۴۰ میلیارد تومانی بدهی برقی این مزرعه تولید رمز ارز، شرکت برق منطقه‌ای کرمان، اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

"۱ ـ مشترک مذکور با سرمایه گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجام سرمایه گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه‌های برق به شبکه متصل شده است.
۲ ـ نحوه محاسبه هزینه انرژی مصرفی این مراکز بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران و بر اساس مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارز‌ها برابر با بهای برق صادراتی می‌باشد و با در نظر گرفتن تخفیفات مربوط به اتصال به شبکه انتقال محاسبه می‌گردد. به منظور مدیریت مصرف در ماه‌های گرم سال با نرخ دو برابر و در ۸ ماه غیر گرم با نصف نرخ برق صادراتی محاسبه می‌گردد.
لازم به ذکر است شرایط مذکور برای کلیه مراکز تولید ارز دیجیتال دارای مجوز، یکسان می‌باشد.
۳ ـ آنچه در صورتحساب دوره هشتم سال ۹۹ مشترک شرکت سرمایه گذاری ایران و چین در فضای مجازی منتشر گردیده است، طبق آیین نامه تکمیلی تعرفه‌های برق و دستورالعمل‌های اجرایی متعاقب آن محاسبه و اعمال گردیده و طبق روال جاری برای کلیه مشترکین صنعتی چنانچه مشترک تمام یا بخشی از آن را نپردازد، به عنوان بدهکاری در دوره بعد آورده شده و بر اساس مقررات موجود، مشمول تعرفه تأخیری می‌گرددکه در صورت عدم پرداخت، از طریق روش‌های قانونی نسبت به وصول مطالبات اقدام می‌گردد.
۴ ـ با توجه به سیاست‌های وزارت نیرو در تأمین برق مشترکین خانگی، علی الخصوص در فصل سرد سال، با توجه به محدودیت بوجود آمده ناشی از کمبود سوخت نیروگاه‌های کشور، پس از هماهنگی‌های انجام شده و به منظور حفظ پایایی شبکه برق کشور مشترکین صنعتی ملزم به کاهش بار مصرفی خود گردیدند که مصرف بزرگترین مشترک رمز ارز کشور در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز از تاریخ ۲۴ دی ۹۹ به طور کامل قطع گردید.
در پایان به مردم شریف استان این اطمینان را می‌دهیم که خدمتگزاران مردم در صنعت برق استان به صورت شبانه روزی درحال فراهم نمودن شرایطی به منظور جلوگیری از قطع برق ناخواسته مشترکین در سطح استان می‌باشند و در این راه به دعای خیر شما مردم نجیب، فهیم و ولایی استان محتاج می‌باشیم.
روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای کرمان"

منبع: فردا

کلیدواژه: رفسنجان رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی و به خصوص برگردان کردن خاک است.

محمد تقی یداللهی ۱۲ اردیبهشت در بازدید از مزرعه کشت مستقیم و حفاظتی علی عسکری در روستای ثمرجان بخش مرکزی نیشابور اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی دولت، تأمین محصولات استراتژیک به خصوص گندم است.

وی در ادامه به نقش تشکل‌های قوی و حضور نمایندگان کشاورزان اشاره کرد و افزود: علی‌رغم اینکه از سال ۱۳۸۶ بحث کشت حفاظتی در کشور مطرح شده، ولی متأسفانه هنوز تولید و استفاده از گاو آهن برگردان دار ادامه دارد.

رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اذعان کرد: با برگردان کردن خاک، موجودات مفید خاک و بقایای آلی در معرض تابش و حرارت از بین خواهند رفت تا جایی که ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی به خصوص برگردان کردن خاک است.

وی ایجاد لایه سخت کفه شخم در عمق ۲۵ سانتی‌متری خاک، عدم حفظ رطوبت خاک، مصرف بالای بذر، عدم سبز یکنواخت در سطح مزرعه، ایجاد بانک علف‌های هرز را، از سایر معایب روش شخم برگردان دار عنوان کرد.

یداللهی تصریح کرد: وضعیت کشاورزی با توجه به بحران آب و قطعی‌های برق و افزایش قیمت نهاده‌ها و ادوات کشاورزی، ما را به سمت کشاورزی کم نهاده و اقتصادی که بازدهی مناسبی داشته باشد سوق داده است.

علی عسکری مالک مزرعه در این بازدید ترویجی با اشاره به اینکه در این نوع کشت با صرف کمترین وقت و انرژی، نتایج خوبی برای وی به ارمغان آمده، یادآور شد: کشاورزی بدون عملیات خاک‌ورزی و مستقیم چهار اصل را دنبال می‌کند که کاهش خاک ورزی و حذف شخم برگردان با روش‌های کشت مستقیم و کشت روی پشته‌های دیم، تردد کمتر و کنترل ترافیک و مشخص شدن ترددها، مدیریت بقایای گیاهی و رعایت تناوب زراعی و تنوع محصول با عمق‌های مختلف و ریشه‌های متفاوت جهت استفاده بهتر از عناصر غذایی از مهمترین این اصول می‌باشند.

در پایان این بازدید ترویجی، کشاورزان ضمن بازدید از مزرعه با نحوه کار دستگاه کاملاً آشنا شدند و به سؤالات آنها در این خصوص پاسخ داده شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان