Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - با افزایش حضور و فعالیت ربات ها و هوش مصنوعی در بخش کشاورزی، ممکن است در آینده نزدیک کشاورزان به زندگی در پشت نمایشگرها و نه داخل زمین های کشاورزی عادت کنند. و در بسیاری موارد، توانایی های ربات ها و هوش مصنوعی بیشتر از کارگران انسانی است.

بنابر گزارشی گه ای‌بی‌سی نیوز منتشر کرده است، یکی از جدیدترین پیشرفت ها در زمینه استفاده از ربات ها و هوش مصنوعی در بخش کشاورزی در قالب نخستین مزرعه تمام اتوماتیک استرالیا مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه با هزینه ای 20 میلیون دلاری شکل گرفته است.

کشاورزی بدون دخالت دست

پروژه "مزرعه بدون دخالت دست" توسط پژوهشگران دانشگاه چارلز استورت در واگا واگا، استرالیا و با همکاری مرکز پژوهشی Food Agility در حال توسعه است.

پس از تکمیل، مزرعه ای 1,900 هکتاری به عنوان یک نمونه نمایشی از توانایی رباتیک و هوش مصنوعی در بخش کشاورزی خدمت خواهد کرد.

از جمله فناوری های مورد استفاده در این مزرعه می توان به پهپادها، تراکتورهای رباتیک، برداشت کننده ها، هوش مصنوعی برای رسیدگی به کاشت، داشت و برداشت، حسگرهایی برای بررسی شرایط خاک، گیاهان و حیوانات و ابزارهای مدیریت کربت برای به حداقل رساندن ردپای کربن اشاره کرد.

خروج کشاورزان از مزرعه

ریچارد نورتون، مدیرعامل Food Agility، در یک بیانیه مطبوعاتی اشاره داشته است که به واقعیت تبدیل شدن کشاورزی بدون دخالت دست بسیار نزدیک‌تر از آن چیزیست که مردم فکر می کنند. اتوماسیون کامل یک مفهوم دور از دسترس نیست و در حال حاضر معادنی در منطقه پیلبارا، استرالیا وجود دارند که به طور کامل از طریق اتوماسیون فعال هستند. زیاد طول نمی کشد که کشاورزان به واسطه فناوری اتوماتیک از مزراع خارج شده و ربات ها، اتوماسیون و هوش مصنوعی انجام وظایف را در این زمینه بر عهده بگیرند.

سفارشی جدید برای تولید مواد غذایی

در کنار اتوماسیون، نوآوری های دیگر می توانند انقلابی در روش تولید مواد غذایی در جوامع ما ایجاد کنند. به عنوان نمونه، کشاورزی عمودی در شهرها می تواند فضاهای روستایی را آزاد کند که در غیر این صورت برای کشاورزی از آنها استفاده می شود.

در همین حال، گوشت های جایگزین در مقایسه با دامداری سنتی به میزان قابل توجهی انتشار کربن را کاهش داده اند.  

اگرچه استفاده از ربات ها و هوش مصنوعی می تواند برای نیروی کار انسانی هم جذاب و هم هشدار دهنده باشد، اما برآوردهای کوتاه مدت مجمع جهانی اقتصاد نشان می دهد که اتوماسیون می تواند 97 میلیون فرصت شغلی ایجاد کند که بیشتر از آن چیزی است که توسط ربات ها اشغال خواهد شد. در واقع، ممکن است کشاورزان در آینده از مزارع خارج شده و مشغول کار پشت نمایشگرها شوند.

------------------------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*کشاورزی در فضا چگونه خواهد بود؟ (+عکس)

*هوش مصنوعی چگونه می‌تواند علم را تغییر دهد

*خواب برای هوش مصنوعی هم ضروری می‌شود!

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ربات ها و هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود

برخی از شالیکاران در شهرستان محمودآباد همچنان سهمیه کود خود را دریافت نکردند، استفاده از کود در زمین‌های کشاورزی بسیار با اهمیت است و موجب رشد سریع ریشه و تشکیل دانه در گیاهان می‌شود از طرف دیگر کود‌های شیمیایی تاثیر مثبتی بر حاصلخیزی خاک و رشد بذر دارد، این موضوع شالیکاران را نگران کرده است.

از سوی دیگر با مشکلاتی از قبیل سهمیه سوخت کشاورزی و همچنین دریافت پروانه چاه به دلیل خشکسالی‌های اخیر دست و پنجه نرم می‌کنند.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام، با پیگیری‌های فراوان جهت دریافت سهمیه کود و سوخت کشاورزی با توجه به فصل خشکسالی و انجام کاشت برنج و نیاز به کوددهی هنوز نزدیک به ۵۰ درصد از کشاورزان در شهرستان محمودآباد هیچگونه سهمیه کودی دریافت نکردند و برای دریافت پروانه چاه ۲ سال زمان لازم است و متاسفانه در زمان برداشت برنج کشاورزان برنج وارد می‌شود و مشکلات شالیکاران دوچندان می‌شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان